Politic

George Șișcu i-a înmânat o diplomă de excelență artistului Zuzu Caratănase, din partea Comisiei de cultura a Camerei Deputaților

Lucrările artistului plastic tulcean Zuzu Caratănase au făcut subiectul unei expoziții cu totul speciale pe b-dul Magheru din Capitală.

În seara de vineri 2 noiembrie, deputatul PNL de Tulcea George Șișcu, împreună cu alte personalități, a fost prezent la vernisajul expoziției personale a artistului Zuzu Caratănase.

Așa cum spune deputatul tulcean pe contul său de socializare, evenimentul la care a fost prezent a fost încărcat de emoție, mai ales că artistul tulcean îi este și un apropiat prieten.

Am avut marea bucurie să fiu împreună cu președintele PNL, dl. Ludovic ORBAN, alături de prietenul meu, tulceanul, Zuzu Caratănase, la vernisajul uneia din cele mai mari expoziții personale ale lui, intitulată “SACROSANCTUS”.


Cuvântul de deschidere de la galeria SIMEZA l-a avut dl academician Răzvan TEODORESCU, ținând să puncteze evenimentul și domnii Mihai Plămădeală, curator, Petru Lucaci, președinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Alexandru Ghilduș, președinte de Onoare al Uniunii Artiștilor Plastici din România.
I-am înmânat lui Zuzu diploma de excelență din partea Comisiei de cultura, artă și mijloace de informare în masă, a Camerei Deputaților.


La eveniment au fost prezente peste 200 de persoane, astfel încât circulația pe trotuarul bulevardului Magheru, a fost aproape blocată.
Tulcenii pot fi mândri pentru că, iată, un fost elev al școlii tulcene demonstrează din nou că talentul șlefuit de dascăli pricepuți are ca rezultat realizări de excepție.


Felicitări Zuzu, tulcenii sunt mândri de tine !” a scris deputatul George Șișcu în postarea sa de pe Facebook.

Actualitate

To Top