Politic

Deputatul Huțucă, despre problema câinilor fără stăpân din Constanţa

Într-o recentă postare pe pagina sa de socializare, deputatul PNL Bogdan Huțucă a avut în atenție problema câinilor maidanezi care își fac veacul pe străzile Constanței. Invocând faptul că această stare de fapt se datorează în principal indiferenței autorităților locale din Constanța, Bogdan Huțucă trage încă un semnal de alarmă menit să trezească la realitate factorii decidenți. Iată ce spune deputatul constănțean vizavi de acest subiect:

„Doi ani de zile. Atât i-au trebuit primarului Decebal Făgădău pentru a-și da seama că maidanezii de pe străzile Constanței chiar sunt o problemă și nu doar fabulații ale sutelor de cetățeni atacați și mușcați de câini.

Doi ani de zile în care animalele s-au înmulțit, s-au adunat în haite, creând disconfort și pericol public, mai ales pentru copii. Doi ani de zile în care bietele animalele, care nu au nicio vină pentru situația în care se află, au fost chinuite, suferind de boli, frig și foame, fără ca autoritățile în drept să se intereseze măcar de soarta lor. În acest timp, din turnul său de fildeș, primarul Decebal Făgădău croșeta noi și nemuritoare povești electorale.
Iar acum, pozează în salvatorul acestor animale și izbăvitorul constănțenilor terorizați de această problemă.

Pentru că în trecut Primăria Constanța a fost reclamată, prin serviciul de ecarisaj pe care îl controlează, de chinuirea și chiar uciderea câinilor fără stăpân sănătoși, solicit public domnului primar Făgădău să își asume toate măsurile necesare pentru ca activitatea de prindere, transport, cazare și tratare a câinilor fără stăpân să se desfășoară în concordanță cu normele în vigoare și în condiții de maximă transparență față de toți cetățenii și iubitorii de animale.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top