Politic

Deputatul Anișoara Radu se consultă cu cetățenii: „Să votăm sau nu prelungirea stării de urgență?”

Deputatul tulcean al PSD le cere părerea cetățenilor, prin intermediul unei postări pe Facebook, dacă să voteze sau nu prelungirea stării de urgență, solicitată de către președintele Iohannis Parlamentului României.

Anișoara Radu transmite că a primit pe e-mail mai multe mesaje pe acest subiect, de la cetățeni. Mai mult decât atât, deputatul tulcean a făcut public un astfel de mesaj, în care o persoană trimisă în șomaj tehnic îi cere să respingă la vot propunerea președintelui. Publicăm mai jos mesajul integral:

În urma solicitării Președintelui României de prelungire a stării de urgență până la data de 16 mai, votul dumneavoastră și a colegilor din cele două camere ale Parlamentului vă va fi solicitat.

Motivul pentru care vă scriu este de a vă ruga în calitate de cetățean al României (întrucât măsurile acestea vor afecta toți românii)să RESPINGEȚI PRELUNGIREA STĂRII DE URGENȚĂ

Câteva argumente în acest sens:
Economia României este în picaj masiv și avem deja peste 1 milion de șomeri. Prelungirea ar duce la un total de 2 milioane de șomeri și o retrăire a perioadei de foamete de la mijlocul, până la sfârșitul anilor 90.
Puteți justifica votul dvs., folosind exemplul Germaniei, Austriei și mai nou al Danemarcăi și al Cehiei, unde deja se plănuiește să se mai relaxeze din restricții și să repornească economia.
Puteți justifica și mai puternic votul dv. folosind modelul Suediei care nu a impus deloc măsuri restrictive de carantină în ciuda apelurilor disperate ale epidemiologilor de acolo.

Aveți de făcut o alegere intre doua rele, așa este:
* Răul 1: oamenii care vor fi infectați cu SARS-COV-2 dar care totuși ar avea o șansă să se recupereze. Alta problema ar fi supraîncărcarea sistemului medical, dar acesta nu a fost proiectat NICAIERI IN LUME pentru o asemenea pandemie, toți au problemele care sunt și la noi
* Răul 2: vom avea în total 2 milioane de șomeri și în curând tot mediul privat va muri și nu va mai avea cine să plătească taxe pentru a plăti salariile medicilor, pentru materiale sanitare, și tot mai departe.

Personal, fac parte din categoria celor au fost trimiși în șomaj tehnic, însă sunt și singurul. Cunosc aproape 20 de familii minim, în care ambii părinți au rămas fără loc de muncă. O prelungire a stării de urgență ar însemna sporirea numărului de oameni fără loc de muncă, și pentru unii dintre ei, condamnarea la foamete.

Așadar, vă rog încă o dată să respingeți cererea de prelungire a stării de urgență pentru încă 30 de zile.

O zi bună în continuare,

Mario Răducioiu

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top