Exclusiv

VIDEO: Un fost senator, prânz romantic pe plajă, în plină pandemie!

Pe fostul senator constănțean Cristian Gigi Chiru l-a cuprins romantismul în plină criză de coronavirus. Chiru s-a gândit să îi facă o surpriză soției de ziua numelui și i-a pregătit un prânz romantic chiar pe digul plajei din Eforie, stațiune unde cei doi își au domiciliul. O parte din acest moment memorabil a fost filmat (căci altfel ce valoare ar avea gestul, dacă nu ar fi împărtășit) și postat pe pagina de Facebook a doamnei.

Un fost senator, prânz romantic, pe plajă, în plină pandemie!

Preocupări de politician, când țara arde și autoritățile ne cer să stăm în casă!https://www.dezvaluiri.ro/video-un-fost-senator-pranz-romantic-pe-plaja-in-plina-pandemie/

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Duminică, 12 aprilie 2020

Nici măcar comentariile negative de pe Facebook nu au descumpănit-o pe soția lui Chiru, care consideră gestul absolut normal și se apără cu argumentul că imaginile au fost filmate în… curtea lor!

Asta ar putea fi adevărat doar dacă soții Chiru ar fi proprietari pe plajă și dig!

Ne întrebăm ce motiv e bifat în declarația pe propria răspundere, pe care în mod cert Chiru o are în buzunarul sacoului său scump.

Gigi Chiru a fost ales senator pe listele PDL, în 2012. În prezent este membru ALDE și posibil candidat la Primăria Eforie din partea acestei formațiuni.

M.R.R.

Actualitate

To Top