Politic

Deputatul Anișoara Radu, prezentă la ședința solemnă comună a Consiliilor Județene Tulcea și Constanța

Consilierii județeni din Tulcea și Constanța, primari și parlamentari din cele două județe au participat pe 24 octombrie la ședința comună a celor două Consilii Județene. Singurul punct de pe ordinea de zi a fost adoptarea și semnarea unui Act de promisiune civică.

„Am participat cu profund respect și responsabilitate la desăvârșirea unui moment cu o simbolistică deosebită pentru aniversarea a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patrie şi a Centenarului Marii Uniri a României: adoptarea și semnarea unui Act de promisiune civică în cadrul unei ședințe comune Consiliilor Județene Tulcea și Constanța.
Ne-am angajat în felul acesta în fața eroilor care-au plătit cu sânge libertatea și unitatea Dobrogei și a României, în fața generațiilor care se ridică în fiecare an, să ne ajutăm reciproc, să ne folosim priceperea și expertiza pentru realizarea marilor proiecte ale Dobrogei: construirea Podului peste Dunăre, Tulcea-Brăila, a Drumului Expres Constanță – Tulcea – Brăila, a unui Spital Regional de nivel European, modernizarea Aeroportului „Delta Dunării” și a porturilor Tulcea și Constanța”, declară deputatul PSD Anișoara Radu.

Consilierii județeni din Constanța și Tulcea au aprobat prin vot un act de promisiune civică prin care, în anul Centenarului Marii Uniri, se obligă să își acorde sprijin reciproc pentru realizarea unor proiecte viitoare pentru Dobrogea.
Pe lista acestor proiecte de interes major pentru Dobrogea se regăsesc: Drumul expres DX8 care va lega Constanța de Tulcea, Tulcea de Brăila, de podul de peste Dunăre și mai departe de viitoarea Autostradă Brăila – Galați – Buzău; Construirea Spitalului Regional Constanța, Modernizarea, dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor oferite de Administrația Portuară Constanța; Construirea Podului suspendat peste Dunăre, în zona Jijila (Tulcea) – Brăila, un proiect strategic de importanță majoră nu numai pentru județele Tulcea și Constanța, ci pentru întreaga țară, care va asigura conexiunea viitorului drum expres Constanța – Tulcea – Brăila, peste fluviu, spre Moldova; Modernizarea Aeroportului Delta Dunării Tulcea, singura poartă aeriană cu acces direct spre Rezervația Biosferei; Modernizarea Portului Tulcea, singura poartă de acces spre localitățile izolate din Delta Dunării.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top