Politic

Deputat Lucian Lungoci: USR trebuie să răspundă în fața cetățenilor

Lucian Lungoci acuză că USR a introdus în PNNR necesitatea revizuirii impozitului de proprietate la o valoare mai apropiată de prețul pieței al bunurilor imobiliare cu acordul fie și tacit al liberalilor.
”Așa după cum era de așteptat, primarii de municipiu au explicat că mărirea cu aproape 50% a acestui impozit este practic imposibil de aplicat.
Decizia politică a PSD fost de a se ține cont de solicitările primarilor cu privire la modificările legislative privind impozitul pe proprietate și urmând ca aceștia să vină cu o propunere de amendament .
Concret, proiectul de OUG adoptat în luna iulie este în procedură parlamentară, unde pot fi aduse schimbări. Când propunerea Asociație Municipiilor din România va fi definitivată, va fie dezbătută și eventual reglementată în Camera Deputaților, care e camera decizională în acest caz.
IMPORTANT! Necesitatea revizuirii impozitului de proprietate la o valoare mai apropiată de prețul pieței al bunurilor imobiliare este o obligație pe care România trebuie să o respecte pentru a obține cele 30 de miliarde de euro din bani europeni.
USR trebuie să răspundă în fața cetățenilor de ce a scris această condiție pentru România”, a transmis Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top