Politic

Crușoveanu: A fost aleasă locația de amplasare a nodului rutier de la Medgidia

A avut loc o nouă ședință de lucru privind Nodul Rutier de la Medgidia. Comisia mixtă, formată din reprezentanți ai primăriei Medgidia, alături de experți din CNAIR, precum și proiectanții care elaborează studiul de prefezabilitate și studiul de fezabilitate, au analizat cele 3 variante de amplasare a nodului rutier. Din variantele de amplasare propuse de către proiectanți, a fost aleasă aceea care răspunde cel mai bine nevoilor locale.
”Consider că s-a făcut încă un pas înainte pentru acest proiect de investiții din județul nostru care, în momentul finalizării lucrărilor, va fi de mare ajutor pentru locuitorii din împrejurimile municipiului  Medgidia, dar și pentru atragerea de noi investitori în zonă.
Domeniul infrastructurii rutiere este o temă destul de sensibilă pentru România, avem de recuperat decalaje, de aceea investițiile, în anii următorii, sunt vitale și au rolul nu doar de a moderniza drumurile existente, ci şi de a deschide și de a dezvolta noi rute, rapide și sigure”, a transmis deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu, membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top