Politic

Deputat George Vișan: Guvernarea nu este o utopie. Opoziția nu înțelege acest lucru!

Prezent la alegerile organizației județene a PSD Constanța, deputatul George Vișan a transmis Opoziției că guvernarea nu este o utopie și că „a urmări utopia înseamnă a sfârși în dezastru”. Vișan a mai spus că ideile nu sunt lozinci, ci proiecte și a vorbit în acest context despre realizările Guvernului PSD.

„Astăzi avem o lecție de învățat, împreună. <Cine nu are bătrâni să îşi cumpere>, aceasta este înțelepciunea poporului român care alege intuitiv să fie de partea tradiției, dar și a viitorului, unde profesionalismul, meritocrația sunt valori prin care politica asigură o continuitate a bunei guvernări.

Noi nu avem bătrâni de vânzare, dar dacă este nevoie putem împrumuta câțiva în rândul Opoziției care se comportă de parcă doar ei ar exista în această țară. PSD trăiește sub un asalt al celor care nu au respect și nici tradiție față ce ceea ce înseamnă binele public. Astăzi avem o lecție de aprofundat, o poveste despre continuitate, despre viitor, despre atașamentul pe care doar valorile le antrenează într-o competiție politică unde ideile nu sunt lozinci, ci proiecte.

A urmări utopia înseamnă a sfârși în dezastru. Trebuie să ne amintim că politica este arta posibilului și nu arta idealului. Opoziția nu înțelege acest lucru. Guvernarea nu este o utopie. Adesea uităm că societatea nu este un mecanism lipsit de suflet și oamenii simt în mod natural adevărul. Opoziția ce alege?

Alege să nege rezultatele guvernării PSD, ignorând realitatea economică. Suntem vinovați că am reușit să avem creștere economică. Însă, uităm că Politica economică nu are ideologie, are rezultate, și noi avem rezultate.

Au spus că nu iau prizonieri. Poate că este timpul să nu mai întoarcem și celălalt obraz. România nu se poate guverna prin ură. O altă lecție pentru Opoziție!

Și încă ceva: Nicolae Titulescu, care văd că este citat, paradoxal, de către stăpânul liberalilor, afirma pentru posteritate că: <Există un stadiu de prietenie unde nu mai e nevoie să vorbeşti spre a te înţelege, nici să te sfătuieşti spre a acţiona în comun>. La greu vezi cine îți sunt prietenii. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vom fi învingători.

Este timp să ne întoarcem la meritocrație, la ceea ce înseamnă cu adevărat să fim o echipă învingătoare. Celor care preferă ficțiunea în detrimentul realității le spun: <Nu vorbe, fapte!>. Pentru România – Constanța învinge!

Astăzi avem o lecție de învățat, împreună, astăzi avem o lecție pe care suntem obligați să o continuăm”, a spus deputatul George Vișan.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top