Politic

Deputat George Șișcu: Nu vă faceți griji, Podul Tulcea-Brăila va fi finanțat în continuare

Deputatul tulcean George Șișcu asigură cetățenii că podul suspendat peste Dunăre va fi finalizat, că banii pentru realizarea acestuia vor veni în continuare. Deputatul face această precizare în contextul în care Asociația Pro Infrastructura, o organizație nonprofit din România care monitorizează proiectele majore de infrastructură de transport, a declarat despre proiectul podului că este unul subfinanțat.

„Asociația Pro Infrastructura a publicat recent un text alarmist în care se spunea că Guvernul Orban nu a alocat suficienți bani pentru Podul Tulcea-Brăila. Nimic mai fals. Podul peste Dunăre este plătit din fonduri europene, iar statul român participă cu o cofinanțare. Or, conform Legii bugetului, în cursul întregului an, ordonatorii principali de credite pot efectua virări de credite bugetare pentru asigurarea cofinanțării proiectelor din fonduri externe nerambursabile. Deci, nu va faceți griji, Podul va fi finanțat în continuare”, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top