Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Politica se face cu gândul la viitor

Bogdan Huțucă vorbește despre Planul de Recuperare și Reziliență ce va transforma economia României prin investiţii, inovaţie şi competitivitate. Parlamentarul amintește că din acest plan face parte și construirea Reactoarelor 3 și 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă și modernizarea Reactorului nr. 1. 

„În ultima noapte, România a avut un consum record de electricitate, din cauza temperaturilor extrem de mici din țară.
Planul de Recuperare și Reziliență își propune printre altele să transforme economia României într-o economie puternică, capabilă să livreze necesarul de alimente, îmbrăcăminte, energie, medicamente ș.a. în situația unei crize neprevăzute sau a unei situații excepționale – calamitate, pandemie, ruperea lanțurilor de aprovizionare etc.
Din acest plan face parte și construirea Reactoarelor 3 și 4 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă și modernizarea Reactorului nr. 1.
Mă bucur că avem un Guvern care în sfârșit se gândește și la ziua de mâine, că avem politicieni care se gândesc și la modul în care va arăta România copiilor și nepoților noștri.
Politica nu se face cu ochii pe sondaje, nu se face cu gândul la primul rând de alegeri”, a transmis Bogdan Huțucă. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top