Actualitate

Depuneri de coroane de flori la Cimitirul Eroilor din Tulcea, de Ziua Armatei

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat luni, 25 octombrie 2021, la ceremonialul depunerii de coroane de flori la Cimitirul Eroilor, în organizarea Garnizoanei Tulcea.

Noi, cei din administrația locală, în numele cetățenilor acestui județ, ne plecăm frunțile în semn de respect pentru toți ostașii români. Mulțumim reprezentanţilor Armatei Române pentru toată activitatea desfăşurată de-a lungul anilor şi pentru profesionalismul de care dau dovadă în îndeplinirea misiunilor. Felicitări pentru dăruirea dumneavoastră şi vă urez, pe această cale, succes în toate activităţile pe care le întreprindeţi. La mulţi ani Armatei Române!“, a transmis cu acest prilej administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Ceremonialul militar și religios a cuprins intonarea imnului de stat, oficierea unui serviciu religios de către un sobor de preoți în frunte cu Preasfinția Sa Visariorn, Episcopul Tulcii și depunerea de coroane și jerbe de flori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top