Fără categorie

Deloitte | Reff si Asociatii | Gala Avocatilor

Avocații de la Reff și Asociații au fost nominalizați de asemenea la categoria „Cea mai importantă tranzacție în domeniul bancar în România”

București, România – 26 mai 2011 – Reff și Asociații, societatea de avocați afiliată Deloitte România a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție a anului 2010 în imobiliare, și anume achiziția de 100 milioane de Euro a complexului de birouri de clasă A, Floreasca Business Park de către New Europe Property Investments plc. Premiul a fost câștigat împreună cu cei de la NNDKP, care au asistat în tranzacție de partea vânzătorului. Celelalte societăți de avocatură nominalizate la această categorie au fost: DLA Piper, Popovici, Nițu și Asociații și Voicu și Filipescu.

Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului „Gala Avocaților” organizat de Ziarul Financiar în data de 24 mai 2011, în cadrul căruia au fost premiate cele mai mari case de avocatură în funcţie de veniturile obţinute în 2010, precum şi cele implicate în cele mai mari tranzacţii …

Avocații de la Reff și Asociații au fost nominalizați de asemenea la categoria „Cea mai importantă tranzacție în domeniul bancar în România”

București, România – 26 mai 2011 – Reff și Asociații, societatea de avocați afiliată Deloitte România a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție a anului 2010 în imobiliare, și anume achiziția de 100 milioane de Euro a complexului de birouri de clasă A, Floreasca Business Park de către New Europe Property Investments plc. Premiul a fost câștigat împreună cu cei de la NNDKP, care au asistat în tranzacție de partea vânzătorului. Celelalte societăți de avocatură nominalizate la această categorie au fost: DLA Piper, Popovici, Nițu și Asociații și Voicu și Filipescu.

Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului „Gala Avocaților” organizat de Ziarul Financiar în data de 24 mai 2011, în cadrul căruia au fost premiate cele mai mari case de avocatură în funcţie de veniturile obţinute în 2010, precum şi cele implicate în cele mai mari tranzacţii semnate anul trecut în zece domenii ale economiei.

Societatea de avocatură Reff și Asociații marchează astfel a doua performanță de acest fel, după premiul obținut anul trecut în cadrul primei ediții a „Galei Avocaților” pentru asistența juridică acordată New Europe Property Investments plc în achiziția în valoare de 63 milioane de Euro a European Retail Park Brăila.

„Acest premiu reprezintă o nouă recunoaştere pe piața serviciilor juridice, echipa Reff și Asociații devenind în ultimii ani un reper esențial al avocaturii de business în zona de M&A imobiliar”, declară Alexandru Reff, coordonator al echipei juridice în cadrul proiectului și partener Reff și Asociații.

„După doi ani de criză în care am reușit să păstrăm un business stabil și o echipă consolidată, 2011 se dovedește a fi un an de creștere, iar avocații noștri sunt implicați din nou în unele dintre cele mai importante tranzacții din domeniile fuziuni și achiziții, imobiliar, drept bancar și piețe de capital”, afirmă în continuare Alexandru Reff.

Reff și Asociații a fost de asemenea nominalizată la categoria „Cea mai importantă tranzacție a anului în domeniul bancar”, alături de Badea Clifford Chance, Gide Loyrette Nouel și NNDKP. Nominalizarea Reff și Asociații a fost în considerarea asistenței juridice acordată Bank of Cyprus în prima finanţare de amploare din România în domeniul imobiliar în ultima perioadă, respectiv finanțarea companiei Nova Imobiliare în vederea dezvoltării primei faze a centrului comercial Colosseum din București. Premiul a revenit celor de la NNDKP.

„Nominalizarea uneia dintre finanțările bancare pe care am lucrat recent, confirmă continuitatea implicării echipei de banking a Reff și Asociatii în finanțări bancare de top și în anul 2010. Este notabil faptul că în 2010 echipa noastră de banking a lucrat la o serie de proiecte de restructurări/refinanțări (în valoare totală de câteva sute de milioane de Euro), tranzactii mai puțin vizible pe piață datorită politicii de confidențialitate care este în mod normal asociată cu acest sector bancar. La momentul de față, suntem implicați într-o serie de proiecte de finanțare de mare anvergură în domenii ca real estate, infrastructură și retail în valoare totală de 50 milioane de Euro, și am convingerea că în următoarele luni vom putea anunța una sau chiar două finanțări care vor reține cu siguranță atenția specialiștilor din domeniul bancar”, declară Andrei Burz-Pînzaru, partener Reff și Asociații și coordonatorul practicii financiar-bancare.

Recunoaștere internațională:
Implicarea constantă și substanțială din ultimii ani a avocaților de la Reff și Asociații în tranzacții de referință a contribuit la creșterea vizibilității și consolidarea poziției pe piața locală a serviciilor juridice, având ca rezultat o ascensiune în ghidurile juridice internaționale. Ediția 2011 a Legal 500, Europe, Middle East & Africa clasează Reff și Asociații printre cele mai importante case de avocatură si recomandă serviciile oferite de avocații acesteia pentru asistență în domeniile: financiar-bancar, drept corporatist și M&A și imobiliar. Conform celor citate în anuarul Legal 500, clienții apreciază echipa Reff și Asociații pentru „asistența tehnică excelentă” și “capacitatea de a răspunde unor solicitări complexe în cadrul unor termene limită foarte strânse”. De asemenea, Reff și Asociații a fost recomandată de ghidul internațional Chambers Europe 2011 pentru aria de practică M&A.

Premii și nominalizări Reff și Asociaţii:
Premiul pentru cea mai mare tranzacţie a anului 2010 în domeniul imobiliar – Ziarul Financiar, Gala Avocaţilor, 2011 
Nominalizare pentru „Cea mai importantă tranzactie de finanțare bancară” – Ziarul Financiar, Gala Avocaţilor, 2011 
Premiul pentru Societatea de Avocaţi a anului 2010 în România, în domeniul imobiliar – Avocatnet, Gala Avocatnet.ro | 10 ani, 2011 
Premiul pentru Tranzacţia anului 2010 în România – Avocatnet, Gala Avocatnet.ro | 10 ani, 2011 
Premiul pentru cea mai mare tranzacţie a anului 2009 în domeniul imobiliar – Ziarul Financiar, Gala Avocaţilor, 2010 
Premiul pentru cea mai mare tranzacţie a anului 2009 în domeniul imobiliar – Finmedia, Gala Avocaţi de Top, 2010

Despre Reff și Asociații
Reff și Asociaţii este societatea de avocați afiliată Deloitte România, operând împreună cu practica multidisciplinară a Deloitte România și cu rețeaua internațională de avocați care colaborează cu Deloitte pe plan global. Avocații din cadrul Reff și Asociații au experiență în tranzacții complexe, adresând problematica juridică din perspectiva multidisciplinară și în considerarea bunelor practici internaționale. Apartenența la echipa multidisciplinară a Deloitte ne permite oferirea unor soluții complete la problemele clienților. Avocații noștri oferă servicii de cel mai înalt nivel care se bazează atât pe experiența juridică, cât și pe utilizarea unor proceduri inovatoare. Abordarea globală și sistematică a aspectelor analizate permite clienților noștri să integreze aspectele juridice în deciziile lor strategice încă din fazele incipiente ale operațiunilor, anticipând și prevenind riscurile juridice și minimizând potențialele perturbări ale activităților desfășurate.

Data ultimei actualizări: 

2011-05-27 08:04:59.287

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top