Opinii

De ziua lor, copiii din comuna Grădina au petrecut în Cheile Dobrogei

Grătare, sucuri şi dulciuri de 1 Iunie

Aproape 200 de copii din comuna Grădina au petrecut de ziua lor, alături de profesori,  învăţători şi angajaţi ai primăriei, în Cheile Dobrogei. Micuţii au avut parte de o zi minunată, însorită şi călduroasă, au mâncat mici la grătar, au băut sucuri, au servit prăjiturele şi s-au distrat în voie de dimineaţă până la amiază. „La ora 09:00 eram deja la iarbă verde, iar în jur de 13:00-14:00 ne-am întors. Am făcut grătare, am băut sucuri, am mâncat prăjituri, ne-am jucat şi am petrecut aşa cum se cuvine de Ziua Copilului. Micuţii s-au simţit foarte bine, doamnele diriginte au avut grijă de copiii din clasele pe care le au, totul a fost perfect. La noi deja a devenit o tradiţie sărbătorirea zilei de 1 Iunie, pentru că nu este primul an în care alocăm bani de la bugetul local ca să sărbătorim copiii din comună. Anul acesta, 2000 de RON au fost mai mult decât suficienţi, iar distracţia a fost pe măsură”, a declarat primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.

Un articol de Andreea PAVEL

Cămin cultural în satul Cheia

Unul dintre recentele proiecte duse la bun sfârşit de primarul Gabriela Iacobici este Căminul Cultural din satul Cheia, care aparţine de comuna Grădina, pe care aceasta o administrează. Până acum, locuitorii nu au avut parte de un loc unde să organizeze festivităţi, ori să petreacă anumite sărbători. Din acest motiv, în 2008, imediat după ce a fost aleasă în funcţia de primar, Gabriela Iacobici a dispus începerea lucrărilor necesare construirii unui cămin cultural în satul Cheia. Lucrările au fost finalizate la sfârşitul lunii mai a acestui an, atunci când a avut loc şi recepţia: „Am fost sprijiniţi de Consiliul Judeţean Constanţa, dar o parte din banii necesari investiţiei au fost suportaţi de bugetul local. Lucrările au costat aproape 10 miliarde de lei vechi, dar rezultatul final merită toţi banii, dat fiind faptul că instituţia este dotată cu toate utilităţile necesare, este un cămin modern de care sper să se bucure toţi locuitorii satului, pentru că, practic, pentru ei l-am construit”, a declarat Gabriela Iacobici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top