Opinii

Veselie de Ziua Copilului, în Rezervaţia «Fântâniţa-Murfatlar»

Ziua Copilului nu a fost trecută cu vederea de administraţiile locale. Primarii constănţeni au alocat bani de la bugetul local, fiecare după posibilităţi, pentru a organiza festivităţile de 1 Iunie. Şi Primăria Murfatlar se înscrie în rândul administraţiilor care au organizat o zi pentru copii, aşa cum se cuvine. Astfel, miercuri, 1 Iunie, peste 1000 de copii din Murfatlar şi satul Siminoc (ce aparţine de oraş), s-au veselit şi au petrecut în Rezervaţia Naturală «Fântâniţa-Murfatlar», începând cu ora 10:00. Reprezentanţii administraţiei publice locale din oraşul Murfatlar, în parteneriat cu unităţile de învăţământ din localitate au sărbătorit, astfel, Ziua Internaţională a Copilului.

Un articol de Andreea PAVEL

Pe o scenă imensă, într-un cadru natural, copiii au vizionat un spectacol prezentat de trupa «Sufleţel» din Constanţa. Acesta a fost cadoul oferit de ziua lor, de Primăria Murfatlar, condusă de edilul Gheorghe Cojocaru. Copiii s-au bucurat şi de alte surprize, au petrecut şi s-au bucurat de vremea frumoasă, în aer liber. “Copilul este valoarea sufletească cea mai de preţ a omului. El trebuie ocrotit, apreciat şi stimulat, reprezentând viitorul comunităţii noastre, fapt pentru care vă promit că prioritatea vi se cuvine astfel încât vă doresc să aveţi o copilărie frumoasă, liniştită şi condiţii pentru o educatie solidă. La mulţi ani, dragi copii! O zi minunată şi distracţie plăcută!”, le-a  transmis primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.

Spectacol, jucării şi îngheţată pentru 1000 de copii

Primarul ne-a declarat că a preferat să scoată copiii la iarbă verde şi să le organizeze un spectacol adecvat vârstei, în loc să le dea pachete cu junk-food. “Dulciurile pe care copiii le preferă şi chipsurile sunt nesănătoase pentru copii, aşa că am preferat să le organizez un spectacol, să îi scot în aer liber şi să le dau în dar, jucării. Au cântat, au dansat, au mâncat îngheţată. A fost foarte frumos şi sunt sigur că nu e doar părerea mea, ci a tuturor copiilor”, a conchis primarul Gheorghe Cojocaru. Copiii din satul Siminoc au fost transportaţi cu microbuzele primăriei, iar cei din Murfatlar, aşa cum ne-a declarat primarul, au “reînvăţat mersul pe jos, doi câte doi, de mânuţă”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top