Opinii

De 1 Iunie, primarul Valentin Vrabie a organizat a doua ediţie a “Zilelor Şcolii Peştera”

Alături de consilierii din comuna Peştera, primarul Valentin Vrabie a participat la evenimentul care a marcat celebrarea celei de-a doua ediţii a “Zilelor Şcolii Peştera”. Administraţia locală a îmbinat plăcutul cu utilul şi a organizat deschiderea festivităţilor chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului. „Este o activitate care, ca toate activităţile importante pentru comună, este susţinută cu prioritate de către Consiliul Local. O activitate la care particip cu drag de fiecare dată”, a declarat Valentin Vrabie. Raluca Găvănescu, directorul şcolii, a declarat faptul că evenimentul se întinde pe durata a trei zile, iar întregul program este foarte generos în activităţi educative, destinate în special preşcolarilor, şcolarilor şi, în general, tuturor copiilor din comună.

Un articol de Andreea PAVEL

Pe această cale, micuţii au ocazia să se întreacă în performanţe din cele mai diverse, să îşi descopere calităţile şi înclinaţiile şi să se facă remarcaţi datorită talentelor. “Pe 1 iunie, la Căminul Cultural s-au desfăşurat semifinalele şi finala campionatului de fotbal pe şcoală. Tot pe 1 iunie a avut loc un program artistic susţinut de copiii de la grădiniţă şi de elevii claselor I-IV”. Programul de pe 2 iunie a inclus activităţi organizate şi susţinute de copiii mai mărişori, din clasele V-VIII, iar pe 3 iunie terenul de sport din localitate şi sala de sport au fost locurile în care s-au organizat competiţii sportive la care au participat, pe lângă elevii din localitate, copiii din localităţile Satu Nou, Mircea Vodă şi Valea Dacilor. Alte activităţi care s-au desfăşurat în ultima zi de festivitate au fost crosul organizat pe grupe – fete şi băieţi, concursul de alergare-viteză, la care vor participa elevii claselor I-IV, şi un meci demonstrativ de baschet profesori – elevi. În final trebuie precizat faptul că toţi   copiii care au participat la activităţile dedicate Zilei Şcolii au primit tricouri, şepci, jucării de pluş şi alte premii-surpriză, care au fost asigurate din bugetul local al Primăriei Peştera.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top