Actualitate

Cum va arăta Școala cu clasele I-IV din Frecăței, după reabilitare și modernizare

Primarul comunei Frecăței (județul Tulcea), Marian Naiman, are o serie de proiecte de modernizare a infrastructurii școlare din toate localitățile aparținătoare comunei. Investiția în educație fiind una din prioritățile mandatelor sale.

Conform proiectului tehnic, Școala cu clasele I-IV din localitatea Frecăței se va moderniza prin reabilitarea clădirii și dotarea ei cu echipamente moderne. Astfel, primarul Marian Naiman a prezentat și câteva fotografii ale machetei cu noua școală.

Valoarea totală a proiectului este de 2.987.668 de lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 2.927.915 lei.

Investiția este finanțată prin POR- Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 10 – Îmbunătățirea Infrastructurii Școlare, prioritatea de investiții 10.1 ITI – investițiile în educație și formare, inclusiv în formarea profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu.

Durata de implementarea proiectului este de 51 de luni, respectiv de la data de 2 mai 2018, până la data de 31 iulie 2022.

Administrația locală a trecut în ultimele luni ale anului trecut de etapa scoaterii la licitație a serviciilor de elaborare proiect tehnic, documentații necesare obținerii acordurilor, avizelor și autorizaților aferente obiectivului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top