Politic

Crușoveanu: Al treilea val de liberali poate demonstra că politica este despre soluții, despre oameni, despre respect, despre Constanța de azi și de mâine

La începutul lunii iunie a avut loc o întâlnire a Comitetului de Coordonare Locală al PNL Constanța, unde au fost trecute în revistă realizările PNL Constanța din ultimii 2 ani de zile. Despre acest eveniment, Marian Crușoveanu, deputat și Secretar General al organizației județene a PNL Constanța, a declarat:

„Mulțumesc tuturor colegilor care au luat parte la Comitetul de Coordonare Local al Organizației Municipale PNLConstanța! Mă bucur că ne-am revăzut în această formă: o sală plină de liberali. A fost un prilej extraordinar, după aproape 2 ani, de a ne reîntâlni, de a povesti, dar mai ales de a prezenta ce am reușit să facem până acum, care sunt principalele provocări pentru PNL și pentru Constanța în următoarea perioadă.
În mesajul adresat colegilor, am subliniat că rolul Organizației Municipale este acela de a întări colaborarea la nivel local, între constănțeni și administrația publică locală, precum și cu diferitele domenii de activitate din municipiu. Generația noastră, cea a liberalilor, cea pe care aș numi-o ”al treilea val”, o generație sacrificată a tranziției dureroase, are misiunea de a demonstra că oamenii politici sunt oameni aflați în slujba comunității.
Așadar, vreau să cred că al treilea val de liberali poate demonstra că politica este despre soluții, este despre oameni, este despre respect, este despre Constanța de azi și de mâine”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top