Politic

Huțucă, despre dezvoltarea companiei Varta în România: Extinderea operațiunilor ne arată că angajații români fac performanță și că lucrează la cele mai înalte standarde

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit joi cu reprezentanţi ai companiei germane producătoare de baterii, Varta. Cu această ocazie, au fost prezentate planurile de dezvoltare ale companiei în România. Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, consideră că în acest moment este important ca România să ofere un mediu fiscal previzibil și o fiscalitate prietenoasă pentru investitorii români și străini.

„Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții companiei germane Varta care doresc să deschidă o nouă fabrică în România.
Varta dorește să producă în România baterii pentru mașini electrice. Industria se află încă la început, însă are un potențial uriaș, dat fiind că viitorul aparține automobilelor electrice.
Varta are deja o fabrică în România, iar extinderea operațiunilor ne arată că lucrurile merg bine, ne arată că angajații români fac performanță și că lucrează la cele mai înalte standarde.
În acest an mă aștept ca multe alte companii occidentale să înceapă să-și mute fabricile în România, în special cele care au plecat din Rusia ca urmare a invaziei Ucrainei. Tocmai de aceea este important să oferim un mediu fiscal previzibil și o fiscalitate prietenoasă pentru investitorii români și străini. Dezvoltarea țării se face atât cu investiții publice cât mai ales private”, a declarat Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top