Actualitate

Mâine începe cea de-a 14’a ediție a Seawolves Bike Fest!

Festivalul moto-rock de la malul mării revine în forță, după 2 ani de absență impusă de condițiile pandemice. 2 ani în care organizatorii Seawolves Bike Fest au încercat și au sperat să poată desfășura ediția a 13-a, dar într-un final au trebuit să recunoască faptul că 13 chiar este un număr cu ghinion în acest caz, așa că, au hotărât să sară direct la ediția a 14-a!

Seawolves Bike Fest 14 va avea loc începând de mâine 10 iunie și va ține două zile, adică până duminică 12 iunie 2022, în aceeași locație ca și la ediția din 2019 – Phoenicia Holiday Resort – o locație foarte fancy și foarte primitoare cu piscine, spații de relaxare, restaurant, beach baruri etc. (https://www.facebook.com/PhoeniciaHolidayResort)

Inima festivalului va fi pe plajă, unde vor fi amplasate berea, grătarele, mesele, scena de concerte și unde se vor ține și concursurile și the Late Night Parties.

În ceea ce privește băutura și mâncarea, organizatorii spun că se va putea găsi orice, pentru toate gusturile și, mai ales, pentru toate buzunarele, de la tradiționala bere la draft până la cocktailuri, sau de la tradiționalul grătar până la specialități culinare, iar prețurile vor fi cât se poate de decente.

Concerte Vineri, 10 Iunie

– Compact
– Spitalul de urgenta
– Lupu cel rau
– Dark ‘n’ stormy
– Omul din Sarmisegetusa

Concerte Sâmbătă, 11 Iunie

– Zdob si zdub
– Trooper
– Bucovina
– Ziua libera
– Cin5i

Prezentator: Cristian Hrubaru

În fiecare seară, după concertele de pe scenă, se vor organiza after parties pe plajă, respectiv celebrul număr de folk & rock la foc de tabără în seara de vineri, iar sâmbătă seara, după tradiționalul foc de artificii, petrecerea va continua cu un super 90’s Disco Party!

Organizatorii vor reveni și cu detalii despre concursurile de anul acesta, întrucât au câteva noutăți și surprize la această nouă ediție. Nu va lipsi nici parada moto pe un traseu care va acoperi Mamaia Nord, Mamaia și Constanța.

Pentru cei ce doresc să campeze la cort, anul acesta spațiul de campare pentru participanții la Seawolves Bike Fest va fi asigurat de camping GPM (https://www.facebook.com/holidaygpm), un camping aflat la aproximativ 500m de locația festivalului, mai exact la 5-10 minute de mers pe plajă. Camparea și parcarea motocicletei vor fi gratuite pentru posesorii de brățară Seawolves Bike Fest începând de  mâine,vineri 10 iunie și până duminică, 12 iunie. Pentru mașini sau campare în alte zile decât perioada festului, se vor achita tarifele campingului.

Pentru cazare în locația festivalului, Phoenicia Holiday Resort va comunica în prima postare din această pagină oferta specială pentru participanții la Seawolves Bike Fest pentru weekendul 10-12 Iunie.

Prețul unic de intrare la festival va fi de 60 de lei de persoană, taxa unică în schimbul căreia fiecare participant va primi o brățară de acces generală pentru ambele zile de festival.

(Sursa foto- Facebook/ Seawolves Bike Fest 14)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top