Actualitate

COVID-19: Primarul Ion Beiu, despre situația de la Saligny

La Saligny, 16 persoane (cetățeni întorși din străinătate și rude ale lor) se află încă în autoizolare. Primarul Ion Beiu ne-a relatat că cetățenii respectă restricțiile de deplasare și nu creează probleme deosebite. Persoanele de peste 65 de ani care se nu se pot deplasa și nici nu au rude în comună sunt ajutate de către reprezentanții primăriei, care le fac cumpărăturile.

Într-un cuvânt ne descurcăm, nu avem probleme, magazinele sunt bine aprovizionate, am făcut și dezinfecție cu clor pe la instituții, magazine. Ieri am semnat un contract cu o firmă specializată, ca să facă dezinfecție pe străzi și în alte locuri aglomerate, în toată comuna, de trei ori până la Paște.

Cu cât stăm mai mult în casă, cu atât ne ocrotim mai mult pe noi, pe cei din familie, pe vecini sau pe colegi, a transmis primarul Beiu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top