Actualitate

Primăria Medgidia: “Opriți dezinfomarea! Am efectuat dezinfecție în două etape, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății”

Reprezentanții Primăriei Medgidia reacționează, printr-un comunicat, la apariția în spațiul public a unor informații false legate de acțiunile de dezinfecție de pe raza municipiului. În comunicat se arată că prima etapă a acțiunii de dezinfecție s-a terminat și a vizat toate unitățile de învățământ și instituțiile publice, iar în prezent se desfășoară cea de a doua, privind scările de bloc. Substanța folosită este Bionet A 15, avizată de Ministerul Sănătății, a mai spus sursa citată:

Pentru a pune capăt tuturor minciunilor, manipulărilor și dezinformărilor apărute în spațiul public, Primăria Municipiului Medgidia face următoarea precizare: pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, până în acest moment au fost efectuate două etape ale procesului de dezinfecție.

Prima etapă a avut loc în perioada 17 – 21 martie 2020 și a vizat TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

 

Cea de-a doua etapă se desfășoară în această perioadă și vizează toate SCĂRILE DE BLOC de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Substanțe folosite: BIONET A 15.

Produsul este avizat de Ministerul Sănătății și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Este regretabil faptul că indivizi de joasă speță încearcă în permanență intoxicarea cu informații false care au rolul de a destabiliza, a crea panică și de a arunca în derizoriu toate eforturile administrației publice locale, de a ține sub control situația existentă. Vă asigurăm și pe această cale că autoritățile locale sunt total implicate și vigilente, tratând cu maximă responsabilitate pericolul cu care ne confruntăm, tocmai pentru a limita propagarea acestuia!

Recomandăm tuturor cetățenilor municipiului Medgidia să se informeze doar din surse oficiale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top