Actualitate

COSTINEȘTIUL, sufocat de GUNOAIE. Primarul a REZILIAT contractul cu firma de salubritate, în PLIN SEZON!

Primarul comunei Costinești, Dorin Jeanu, a reziliat, în plin sezon estival, contractul cu firma de salubrizare locală SC Laubat SRL și s-a grăbit să semneze un nou contract, cu mult mai cunoscuta companie Polaris din Constanța.

Conform unor surse, rezilierea s-a făcut fără ca primarul să obțină voturile consilierilor locali în acest sens și apoi a semnat, pe repede înainte, acest nou angajament.

Schimbarea furnizorului de servicii de salubrizare a părut un gest firesc, ținând cont de nemulțumirile multor cetățeni, care s-au plâns de serviciile oferite de Laubat.

Problema cetățenilor este că s-a sărit din lac în puț, căci Costineștiul (și mai ales satul Schitu) e sufocat de gunoaie și asta în plin sezon estival. Localnicii de aici se plâng că gunoiul nu se ridică la timp, această problemă adăugându-se faptului că tot satul este plin de șanțuri și gropi.

Mai mult decât atât, în timp ce Polaris încasează bani, Serviciul de Gospodărire al Comunei Costinești participă cum poate la strângerea gunoaielor de la populație, cu rezultate modeste însă, din cauza resurselor logistice limitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top