Actualitate

COSTINEȘTIUL, sufocat de GUNOAIE. Primarul a REZILIAT contractul cu firma de salubritate, în PLIN SEZON!

Primarul comunei Costinești, Dorin Jeanu, a reziliat, în plin sezon estival, contractul cu firma de salubrizare locală SC Laubat SRL și s-a grăbit să semneze un nou contract, cu mult mai cunoscuta companie Polaris din Constanța.

Conform unor surse, rezilierea s-a făcut fără ca primarul să obțină voturile consilierilor locali în acest sens și apoi a semnat, pe repede înainte, acest nou angajament.

Schimbarea furnizorului de servicii de salubrizare a părut un gest firesc, ținând cont de nemulțumirile multor cetățeni, care s-au plâns de serviciile oferite de Laubat.

Problema cetățenilor este că s-a sărit din lac în puț, căci Costineștiul (și mai ales satul Schitu) e sufocat de gunoaie și asta în plin sezon estival. Localnicii de aici se plâng că gunoiul nu se ridică la timp, această problemă adăugându-se faptului că tot satul este plin de șanțuri și gropi.

Mai mult decât atât, în timp ce Polaris încasează bani, Serviciul de Gospodărire al Comunei Costinești participă cum poate la strângerea gunoaielor de la populație, cu rezultate modeste însă, din cauza resurselor logistice limitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top