Actualitate

Consiliul Local Comana a aprobat delegarea gestiunii privind sortarea, depozitarea și administrarea deșeurilor

Consilierii locali ai comunei Comana, județul Constanța, au discutat și aprobat proiectul inițiat de primarul Ion Adam privind modalitatea de organizare, funcționare și realizare, sub forma gestiunii delegate, a sortării deșeurilor municipale şi a deşeurilor similare în stațiile de sortare; organizarea tratării mecano-biologice a deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare și administrarea depozitelor de deşeuri şi/sau a instalaţiilor de eliminare a deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare.

„Se avizează Documentația de Atribuire a contractului de delegare a gestiunii, prin achiziție publică de servicii, a activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din Zona 2 aferentă Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Constanța”, fără punerea la dispoziție a infrastructurii”, se menționează n Hotărârea Consiliului Local.

Documentația de atribuire este constituită din Strategia de contractare privind atribuirea contractului de delegare a gestiunii; Instrucțiuni pentru ofertanți; Contract de delegare a gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din Zona 2;     Caietul de sarcini privind atribuirea contractului de delegare a gestiunii; Formulare.

Totodată, Consiliul Local Comana a acordat mandat Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (din care UAT Comana face parte), cu sediul în municipiul Constanța, pentru delegarea, pe seama și în numele comunei Comana a gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din Zona 2, fără punerea la dispoziție a infrastructurii;

De asemenea, a fost împuternicit primarul comunei Comana, Ion Adam, ca în numele și pentru U.A.T. Comana să aprobe și să voteze în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” documentele menționate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top