Actualitate

Consiliul Local a suplimentat valoarea contractului pentru proiectul de extindere a rețelei de apă în Cobadin și Viișoara

Consiliul Local al comunei Cobadin, județul Constanța, a aprobat suplimentarea valorii contractului privind obiectivul „Extindere rețele apă în localitățile Cobadin și Viișoara” cu suma de 28.617,17 lei la care nu se adaugă TVA (firmă neplătitoare de TVA) .

Primăria comunei Cobadin va implementa proiectul „Extindere rețele apă în localitățile Cobadin și Viișoara”, un proiect finanțat cu bani de la bugetul local. Conform caietului de sarcini, această investiție presupune executarea de lucrări pe străzile Gladiolei și Zorelelor din localitatea Cobadin (pe porțiunile pe care nu există rețele de apă la această oră) și străzile Zorelelor și Izvor din localitatea Viișoara.

Pe strada Zorelelor din Viișoara, conducta de apă se va extinde pe o lungime de 320 de metri, iar pe strada Izvor se va extinde pe o lungime de 230 de metri.

Pe fiecare stradă vor fi realizate și branșamente și cămine branșamente la rețeaua de apă.

Conform administrației locale, în clipa de față alimentarea cu apă a localităților Cobadin și Viișoara se realizează prin intermediul companiei RAJA SA, iar gospodăriile sunt alimentate cu apă prin conducte construite, parțial, prin proprietăți.

Durata de implementare a proiectului de extindere a rețelelor de apă este de 60 de zile, iar garanția acordată lucrărilor de către executant trebuie să fie de minimum 24 de luni de la data semnării procesului verbal de recepție.

Administrația locală estima inițial valoarea proiectului la aproximativ 300.000 de lei fără TVA, dintre care, cea mai mare sumă – aprox.185.000 de lei va merge către extinderea rețelei de apă din Viișoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top