Actualitate

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Cernavodă

Sărbătoarea de 1 iunie a fost una de poveste pentru copiii din Cernavodă. Încă de la primele ore ale dimineții Centrul Civic al localității i-a întâmpinat pe cei mici cu programe artistice oferite de cei mai îndrăgiți soliști pentru copii, întreceri sportive, ateliere de creație, desene pe asfalt, zâne şi prinţese, personaje ale lui Walt Disney, personaje de poveste, clowni, teatru pentru copii, roboți Transformers, statui vii, păpuși gigant pe picioroange, dar și multiple jocuri de divertisment.

Atmosfera copilăriei a fost întregită şi de târgul cu dulciuri, jucării şi leagăne, dar şi de un spectacol artistic oferit de copiii din cadrul secțiunilor Casei de Cultură.

De asemenea, cei pasionați de sport, s-au putut bucura de un concurs de Role, Biciclete și Cross (pe strada Anghel Saligny, cu START în dreptul spălătoriei și FINISH în dreptul restaurantului Grande), un meci amical de volei disputat între CS Axiopolis Cernavodă și CS Năvodari, la Liceul Axiopolis; un meci amical de baschet între CS Axiopolis Cernavoda și ACS TOYN Constanța, la Baza Sportivă.

Tot la Baza sportivă s-a desfășurat și un turneu de tenis, un meci amical de handbal între CS Axiopolis și ACS Fair Play Cernavoda, Cupa ”1 Iunie” – Meci de fotbal între Școlile 1,2,3 și 4, precum și alte meciuri demonstrative de box și arte marțiale.

Totodată, Primăria Cernavodă a derulat BAC CINEMA, un program educațional dedicat elevilor aflați în plină pregătire pentru Bacalaureat, dar și cinefililor iubitori ai celor mai mari capodopere cinematografice. Proiectul a constat în difuzarea a zece mari ecranizări ale unor opere literare aparținând autorilor ce trebuie studiați pentru Bacalaureat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top