Actualitate

Consilierii locali ai PNL Costinești vor ține audiențe săptămânale, începând cu luna mai

Începând cu luna mai, consilierii PNL Costinești așteaptă cetățenii la audiențe. De asemenea, aleșii locali liberalii vor merge și în teren la solicitarea locuitorilor din Costinești și Schitu, conform programului afișat.
Viceprimarul Gheorghe Mechenici a transmis că va iniția și un proiect de hotărâre a Consiliului Local Costinești în acest sens, deoarece consilierii au obligația de a ține audiențe, conform articolului 225 din Codul Administrativ.
Persoanele interesate să stea de vorbă cu un consilier local, se pot înscrie la audiențele care se țin săptămânal. Întâlnirile se desfășoară atât la sediul Primăriei Costinești cât și pe străzile comunei.
Programările se pot face la numerele de telefon din anexa de mai jos.

Doar cu o bună comunicare între aleșii locali și cetățeni, vom avea rezultatele dorite. Să nu uităm că am fost învestiți cu încredere de către cetățeni și de aceea trebuie ca mai întâi să le ascultăm problemele și propunerile, pentru a încerca să le rezolvăm.

Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm, întâlnirile cu cetățenii sunt organizate respectându-se toate măsurile de siguranță”, a transmis Gheorghe Mechenici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top