Actualitate

Tulcea – Ziua Veteranilor de Război, sărbătorită la Troița Eroilor Marinari 

Secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai, a participat joi, 29 aprilie 2021,  la ceremonialul militar și religios organizat de Instituția Prefectului –Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Evenimentul a avut loc la Troița Eroilor Marinari de la Capela Militară.

Cu acest prilej, a fost oficiat un seriviciu religios de către un sobor de preoți în frunte cu Preasfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii și au fost depuse coroane de flori la Troița Eroilor Marinari.

„Pentru noi, veteranii de război înseamnă profesionalism, devotament, vitejie. Înseamnă eroism și disciplină. Acești veterani sunt cei care și-au lăsat în urmă familii și au plecat pe frontul de luptă pentru a ne garanta România de astăzi, România liberă, România suverană.

Acum, cu ocazia Zilei Naționale a Veteranilor de Război, este momentul să ne plecăm frunțile în fața celor care, printr-un eroism ieșit din comun, și-au riscat viața pentru bunăstarea neamului românesc.

Îi salut cu respect pe veteranii de război din județul nostru, cei care, an de an, își poartă cu mândrie haina militară, în amintirea vremurilor grele pe care le-a depășit țara noastră. Dumneavoastră, domnilor, sunteți pentru noi o lecție în ceea ce privește respectul față de istoria statului român și dragostea față de neam și de țară.

Și pentru că ne aflăm în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, permiteți-mi să vă urez multă sănătate, întrucât este cea mai importantă în aceste vremuri greu încercate de pandemie, liniște în suflet și toate cele bune alături de cei dragi!“, a declarat cu acest prilej secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai.     

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top