Actualitate

Costineşti: Primarul nu vrea cabinet medical

Costineşti: Primarul nu vrea cabinet medical, este ideea pe care o putem desprinde din faptul că edilul şi consilierii săi au absentat de la ultima şedință de Consiliu Local. Conform viceprimarului Gheorge Mechenici, în această şedinţă urma să fie aprobată închirierea unui spaţiu pentru cel de-al doilea cabinet medical în comuna Costineşti.
După ce Mechenici a făcut toate demersurile pentru înfiinţarea cabinetului, mai era nevoie doar de o hotărâre a Consiliului Local. Numai că primarul Jeanu Dorin Dumitru şi consilierii Gîtiţă Tudor, Condari Adrian, Burcea Iulian, Caraman Corina, Marinescu Dănuț și Jianu Bogdan, au absentat.
„Primarul Jeanu ne-a sfidat din nou pe toţi cei care locuim în Costineşti, refuzându-ne dreptul la un nou cabinet medical. Probabil că nu a vrut să voteze un proiect iniţiat de mine şi de echipa PNL, la fel cum s-a întâmplat şi cu alte proiecte benefice pentru locuitori. Acest individ nu a înţeles că sănătatea, educaţia şi alte valori umane nu trebuie gândite în cheie politică. Din fericire, nu mai e mult şi vom scăpa de el şi de consilierii care îl susţin”, a declarat Gheorghe Mechenici, pentru Dezvăluiri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top