Opinii

Comunicat Primaria Valu Traian

Luni, 08.03.2010, colectivul Primariei Valu lui Traian si Consiliul Local au profitat de atmosfera de sarbatoare adusa de Ziua Femeii si au facut si sfestania noului sediu al Primariei. Prmarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a declarat cu aceasta ocazie: „ Am considerat intotdeauna ca valorile spirituale stau la baza societatii. Sper ca acum, ca D-zeu a binecuvantat noul nostru camin, sa avem si mai multe impliniri”.

„Stiu ca omul sfinteste locul, dar o mana de ajutor nu strica”, a completa el in spirit de gluma. La slujba au participat cei 5 preoti din comuna, angajatii primariei si consilierii locali, iar dupa aceea a urmat o masa organizata de …sarbatoritele zilei…cu mancare de post bineinteles. Reamintesc faptul ca noul sediu al primariei a fost dat in folosinta la sfarsitul anului trecut.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top