Actualitate

Comuna Tuzla, implicată într-un proiect derulat de Camera de Comerț Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța a demarat implementarea proiectului „Dezvoltarea locală a UAT Tuzla prin promovarea resurselor locale”, în valoare de 418.000 de lei.

Obiectivele acestui proiect constau în dezvoltarea unui mecanism de susținere și promovare a dezvoltării locale a UAT Tuzla prin crearea și consolidarea unei platforme de E-dezvoltare focalizată pe valorificarea oportunităților locale din domeniul turismului, al agriculturii și al interculturalității. De asemenea, se urmărește consolidarea capacității CCINA Constanţa şi a partenerilor sociali de a se implica în promovarea şi implementarea unor activităţi pentru dezvoltarea locală a UAT Tuzla prin valorificarea oportunităților existente la nivel local în domeniul turismului, agriculturii şi a interculturalității.

În cadrul proiectului se va promova dezvoltarea de mecanisme de susţinere a dezvoltării locale a UAT TUZLA, prin intermediul digitalizării, având la baza oportunităţile locale furnizate de resursele din domeniul turismului, agriculturii şi interculturalităţii; dezvoltarea capacităţii CCINA, ca entitate de utilitate publică, pentru dezvoltarea de proceduri şi mecanisme pentru susţinerea şi promovarea dezvoltării la nivel local a UAT Tuzla, precum implicarea cetăţenilor şi creşterea gradului de interacţiune a acestora cu factorii de răspundere din UAT Tuzla, având ca finalitate sustenabilitatea activităţilor de dezvoltare locală.

Grupul țintă al proiectului constă în 15 persoane angajate în cadrul CCINA care vor participa la un curs de „Comunicare organizațională și Dezvoltare Locală sustenabilă”, 10 aleși locali ai UAT Tuzla și personal din cadrul administrației locale Tuzla, care vor participa la un curs de “Performanță administrativă și Dezvoltare Locală” și 45 de cetățeni ai UAT Tuzla care vor participa la cursul cu tematicile: Digitalizarea relației cu administrația publică și utilizarea platformei de E-dezvoltare” (15 pentru domeniul turism; 15 pentru domeniul agricultură și 15 pentru domeniul interculturalitate).

De asemenea, 10 tineri din comuna Tuzla care vor participa la cursul „Implicare civică și participare la procesul decizional în contextul promovării egalității de șanse, nediscriminării și egalității de gen și a dezvoltării durabile”, pentru a deveni agenți ai schimbării și promotori ai dezvoltării locale în contextul respectării obiectivelor menționate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top