Actualitate

Comuna Nicolae Bălcescu primește 45 milioane lei pentru rețeaua de gaze, prin Programul Anghel Saligny

Primarul comunei Nicolae Bălcescu (județul Constanța), Dumitru Timofte, anunță că Guvernul României a alocat suma de 45 milioane lei pentru înființarea sistemului de alimentare cu gaze naturale, pentru cele două localități din componență, Nicolae Bălcescu și Dorobanțu.

Banii au fost alocați prin Programul Național Anghel Saligny, iar Nicolae Bălcescu este una dintre cele 3 UAT-uri din județ (celelalte două fiind Castelu și Cuza Vodă), care au primit fonduri pentru rețeaua de gaze. Racordarea gospodăriilor la gaze este gratuită.

M-am luptat foarte mult pentru acest proiect și sunt convins că va fi un mare câștig pentru comuna noastră! Guvernul ne-a alocat banii, peste 45 milioane lei. Din județ, suntem doar noi și încă două comune care am primit bani pentru gaze, așa că sunt și mai bucuros fiindcă este o mare realizare. Urmează să primim bani și pentru asfaltarea drumurilor”, a transmis primarul Dumitru Timofte.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top