Politic

Șișcu: Republica Moldova a demarat demersurile pentru a intra în Uniunea Europeană, iar noi avem misiunea de a-i sprijini cu toate forţele

Deputatul George Șișcu, membru în Comisia pentru transporturi şi infrastructură, va participa la Chișinău la prima şedinţă comună a Parlamentelor Republicii Moldova şi României. 

„Voi participa mâine, cu emoţie dar şi cu bucurie, la prima şedinţă comună a Parlamentelor Republicii Moldova şi României, reuniune care are loc la Chişinău.
Sunt aşteptaţi la această şedinţă parlamentarii din Republicii Moldova, dar şi preşedintele Maia Sandu, România urmând a fi reprezentată de şefii celor două camere, precum şi de o delegaţie importantă de colegi parlamentari.
Este un eveniment istoric, aşteptat pe ambele maluri ale Prutului, care survine într-un moment important pentru fraţii noştri moldoveni.
Republica Moldova a demarat demersurile pentru a intra în Uniunea Europeană, iar noi avem misiunea de a-i sprijini cu toate forţele.
Avem o relaţie solidă cu Republica Moldova, iar vestea de astăzi transmisă de la Bruxelles privind traseul european al fraţilor moldoveni nu poate decât să ne bucure nespus. Comisia Europeană recomandă ca Republica Moldova, alături de Ucraina şi Georgia să fie desemnate state candidate la aderarea la Uniunea Europeană”, transmite deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top