Actualitate

Comuna Horia: Primarul Taifas ajută comunitatea, chiar dacă se află în izolare

Comuna Horia din județul Tulcea se află într-o situație delicată, acolo fiind confirmate 4 cazuri de infectare. E vorba de persoane care s-au întors din străinătate, nu au anunțat autoritățile și nu s-au autoizolat. După ce au fost confirmați pozitiv, cei 4 au fost duși la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Chiar și primarul localității, Marian Taifas, se află în izolare la domiciliu, din fericire fără simptome și testat negativ.

În prezent avem șase persoane în izolare, toate venite din străinătate. Am informat cetățenii să stea cât mai mult în casă și să respecte normele de igienă, i-am rugat pe proprietarii magazinelor să își scurteze programul și ne-au înțeles.

Îi ajutăm pe cei în vârstă care nu au pe nimeni, avem și voluntari care se implică în aceste acțiuni. Suntem o comunitate mică și ne ajutăm. Am pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon unde pot anunța dacă au probleme.

Mă bucur că oamenii au înțeles în sfârșit că trebuie să se protejeze, deși la început unii au luatb în râs riscurile. Noi cetățenii trebuie să fim responsabili și să avem grijă de noi și unul de altul”, a declarat pentru ziarul Dezvăluiri primarul Taifas.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top