Actualitate

Mugur Mitrana, primar 23 August: „Suntem alături de cetățeni, îi sprijinim în orice problemă”

În comuna 23 August au fost izolate 63 de persoane, cetățeni veniți din străinătate plus familiile lor. Primarul Mugur Mitrana ne-a relatat că reprezentanții primăriei le fac cumpărături și îi verifică zilnic cu poliția, pentru a vedea dacă respectă condițiile de autoizolare.

În primul rând, mă bucur că nu avem niciun caz confirmat la noi în comună. În general nu am avut probleme, oamenii au înțeles că trebuie să stea la domiciliu și să respecte condițiile impuse de această situație, pentru a se proteja pe ei dar și pe alții. Celor în vârstă care nu se pot deplasa și nu au pe nimeni cu ei, le ducem medicamente, alimente de bază. Avem și 3 persoane cazuri sociale, care mai munceau cu ziua prin sat și care acum nu au din ce trăi, le-am luat alimente și i-am convins să stea acasă. În general, oamenii au înțeles că trebuie să se protejeze. Mă bucur că au început să apară ceva materiale de protecție, măști, mănuși, ne-am aprovizionat, mai rău e că nu găsim costume pentru medicii de familie, care mai merg pe la bătrâni pentru o injecție sau alte tratamente. Continuăm însă să căutăm costume pentru medici”, a declarat primarul comunei 23 August.

Mitrana ne-a mai spus că magazinele sunt aprovizionate și respectă normele de protecție igienico-sanitară și le-a transmis cetățenilor să rămână calmi și pentru orice problemă să apeleze oricând numerele de telefon puse la dispoziție pe siteul primăriei și pe pagina de Facebook.

Suntem alături de ei sprijinim în orice”, a concluzionat Mugur Mitrana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top