Politic

Gheorghe Mechenici, o zi de lucru petrecută alături de Mugurel Mitrana

”Omul sfințește locul” este o expresie care ar trebui să ghideze orice aspirant la funcția de primar. Acest principiu se poate spune că se potrivește perfect edilului comunei 23 August, care a dus la bun sfârșit o mulțime de proiecte pentru comună și care încă are proiecte în derulare. Candidatul PNL la primăria Costinești, Gheorghe Mechenici, a dorit să viziteze comuna 23 August, unde edilul Mugurel Mitrana a înfăptuit minuni, pentru a ”fura” puțin din experiența acestuia și pentru a concretiza viitoare proiecte pentru Costinești.

”Am avut ocazia de a-l vedea pe domnul Mitrana în acțiune și pot spune că este omul cel mai potrivit pentru conducerea comunei 23 August”, spune candidatul PNL la primăria Costinești.

Întâlnirea de lucru dintre cei doi a debutat încă de la primele ore ale dimineții în cadrul primăriei, acolo unde Mitrana și-a început ziua trasând sarcini clare colegilor din instituție și discutând cu cetățenii comunei care au venit la dumnealui cu diverse probleme. Apoi, cei doi candidați au ieșit pe teren pentru a supraveghea proiectele aflate în derulare în zona de nord a comunei 23 August, ce includ: fondarea unei case de cultură, a unui bazin olimpic de înot, un nou centru medical, locuințe ANL, grădiniță cu orar prelungit, îmbunătățire infrastructură.

Atât edilul Mitrana cât și candidatul PNL la primăria Costinești doresc înființarea unor sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului și pentru diminuarea riscului de accidente în zonă. Primarul din 23 August va înființa acest sens în apropierea pieței din comună, iar Gheorghe Mechenici în zona bifurcației Costinești. Pentru concretizarea acestor planuri, ambii candidați vor depune documentația necesară împreună, în luna octombrie.

Gheorghe Mechenici se bucură pe deplin de susținerea primarului comunei 23 August

”Am fost unul dintre oamenii care, alături de Traian Cristea, l-au susținut pe Gheorghe Mechenici. Am toată încrederea că va face lucruri frumoase pentru comuna Costinești, voi fi alături de el, susținându-l în toate proiectele sale. Cetățenii din Costinești trebuie să înțeleagă faptul că el are în spate un partid puternic, cu o echipă frumoasă, formată din oameni cu experiență. Așa că, pe data de 27, votați Gheorghe Mechenici și echipa lui și votați Mihai Lupu la Consiliul Județean! Doar așa Costineștiul va avea de câștigat!”, a transmis Mugurel Mitrana.

 

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL– FILIALA CONSTANȚA
– EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
– CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top