Actualitate

Comuna Cerna va avea un Centru Cultural Expozițional

Administrația comunei Cerna, județul Tulcea, implementează un nou proiect de dezvoltare. Este vorba despre un proiect trecut de etapa licitației publice.

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuția lucrărilor de construire pentru proiectul „construire Centru Cultural Expozițional” în comuna Cerna.  

Conform documentației ce a stat la baza licitației publice, derularea contractului se face în trei etape. Prima etapă cuprinde servicii de proiectare ce constau în realizarea următoarelor documentații: Proiect tehnic, conform prevederilor din HGR nr.907/2016, documentație ce va include: Proiect pentru autorizarea lucrărilor de construire (DTAC), Proiect tehnic de execuție (inclusiv Detalii de execuție).

Tot în această etapă, prestatorul va întocmi documentație pentru avize, acorduri autorizații şi Planul de sănătate şi securitate a muncii.

De asemenea, Proiectantul va susține proiectul elaborat, în vederea avizării de către verificatorii tehnici atestați pe domenii/subdomenii de construcții şi specialități aferente construcțiilor (stabiliți de către proiectant prin PT elaborat și contractați de către Autoritatea contractantă).

A doua etapă constă în asigurarea serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor.

Cea de-a treia etapă presupune execuția lucrărilor pentru proiectul „construire Centru Cultural Expozițional” în comuna Cerna.

Valoarea estimată a contractului este de 950.781,19 lei fără TVA. Documentațiile pentru avize, acorduri, autorizații vor costa 2.000,00 lei. Pentru Proiectul tehnic de execuție (inclusiv detalii de execuție) se va plăti 16.200,00 de lei, iar pentru asistență tehnică din partea proiectantului 0,00 lei.

Construcțiile si instalațiile vor costa 913.858,41 de lei, montaj utilaje 974,80 de lei; utilaje și echipamente cu montaj 9.747,98 de lei. Pentru organizarea de șantier se vor plăti 8.000,00 lei.

Achiziționarea dotărilor incluse în proiect (furnizare mobilier, echipamente audio, video, cortina și sistem prindere, vitrine expoziționale, aparate aer condiționat etc) vor face obiectul altor proceduri de achiziție, de furnizare dotări specifice obiectivului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top