Fără categorie

Complexul ANA Hotels-Europa este o locomotivă a revigorării turismului, în sudul litoralului

Patronatul Firmelor din Turism-„Ioan Movilă” are o strategie de dezvoltare, pentru Eforie şi Techirghiol

În cele două Eforii, ultimii ani au reprezentat o perioadă de reorganizare a structurii „industriei fără fum”. Ne referim la turismul (estival, în speţă), care, pe litoralul românesc al Mării Negre, în special în partea sa sudică, încearcă să se revigoreze şi să se înscrie pe un trend ascendent, cu scopul declarat de a ajunge la performanţele, de imagine şi economice, proprii anilor ’60-’80. Un rol foarte important, în acest demers de supravieţuire, în primă fază, şi de dezvoltare, pe termen scurt, mediu şi lung, îl are cooptarea agenţilor economici din turism, în cadrul unei structuri care să poată elabora o tactică, pentru sezonul actual şi cel următor, şi o strategie pentru întreg deceniul. Patronatul Firmelor din Turism „Ioan Movilă”, grupând investitorii din Eforie, Nord şi Sud, plus Techirghiol, este organizaţia care şi-a asumat acest rol de coordonare şi promovare. Preşedinta asociaţiei, Iuliana Tasie, managerul-general al Complexului „Ana Hotels”- Europa, din Eforie Nord, ne-a declarat că principalele direcţii de acţiune sunt constituite de dezvoltarea calităţii serviciilor, diversificarea şi modernizarea entertainment-ului, ca şi exploatarea la maximum, în condiţii tehnice şi profesionale de ultimă oră, a oportunităţilor de tratament balnear şi fizioterapeutic, mai ales pe linia, atât de „en-vogue”, a SPA-ului, şanse oferite din plin de generoasa poziţionare a staţiunilor Eforie şi Techirghiol.

Un articol de Paul PÂRVU

Pentru că toate aceste deziderate ale turistului, român sau străin, sunt satisfăcute, la standardul cel mai înalt, chiar de Complexul condus de Iuliana Tasie, exemplul cel mai bun care demonstrează că obiectivele asociaţiei pot fi atinse, într-un timp relativ scurt, prezentăm, în continuarea campaniei noastre de promovare a sudului litoralului, câteva date semnificative despre acest obiectiv turistic.    

SPA, plajă, port turistic, cazare şi restaurant: un „cinci-în-unu” perfect!

Staţiunea Eforie Nord este recunoscută pentru proprietăţile terapeutice ale nămolului sapropelic din lacul Techirghiol. Hotelul Europa este excelent localizat, între lacul Techirghiol şi Marea Neagră, la doar câteva minute distanţă de centrul oraşului Eforie Nord. Spaţiul de cazare, compus din 221 camere, dintre care 11 apartamente, toate cu balcoane şi vedere spre Marea Neagră, spre lacul Techirghiol sau spre parcul cu plante exotice care înconjoară hotelul, este printre cele mai moderne şi mai complex utilate, de pe întreg litoralul: aer condiţionat, internet, minibar, seif în cameră, room-service, detector de fum, TV-satelit, linii telefonice internaţionale directe, uscătoare de păr în băi şi multe altele. Turiştii au acces la piscina exterioară.


Centrul “Ana Aslan Health Spa” combină factorii naturali de cură, specifici zonei litoralului românesc, apa sărată şi nămolul sapropelic din lacul Techirghiol, cu o serie de proceduri moderne de tratament. Clienţii au acces la: piscină interioară terapeutică, cu apă sărată din Lacul Techirghiol; cabinete de băi cu nămol şi hidroterapie (duş subacval, hidromasaj, băi saline, băi cu plante, băi cu bule, duş ciclonic); cabinete de estetică facială şi corporală, care completează serviciile oferite pentru înfrumuseţare, relaxare şi redare a aspectului sănătos, unde sunt folosite produse din gama Gerovital şi Aslavital, cunoscute în toată lumea, ca şi alte game profesionale, recunoscute internaţional (Ardes, Bleu Marine, Medica 120, Pevonia Botanica); un jacuzzi interior; cabinete de masaj (masaj cu ulei, masaj cu nămol, masaj de relaxare cu pietre vulcanice, masaj Shirodhara, masaj Sabai, duş masaj Vichy), unde maseuri experimentaţi aplică tehnici diferite, individualizate, având ca scop final relaxarea, tonificarea musculaturii, scăderea sindromului dureros; cabinete de electroterapie, magnetoterapie şi laser. Doamnele, şi nu numai, sunt aşteptate în centrul SPA, să experimenteze noul produs de lux, împotriva îmbătrânirii: Repagen Noir, din gama Klapp. De asemenea, clientela se poate bucura de rezultate evidente în tratamentul antirid, depigmentare, lifting facial şi corporal, anticelulită şi dizolvarea depozitelor de grăsime, cu ajutorul Mezoterapiei, tratament non-invaziv, fără ace, fără durere, fără vânătăi.


Un alt atu al Complexului, care susţine turismul de afaceri, dar şi pe cel de evenimente-festivităţi, este Centrul de conferinţe, care reprezintă locaţia perfectă pentru reuşita manifestărilor de profil. Indiferent dacă este vorba de conferinţe, traininguri, seminarii, prezentări, lansări de produse, nunţi sau petreceri, este pusă la dispoziţie eleganta sală Ballroom, cu lumină naturală, ce poate găzdui până la 600 de invitaţi.
În fiecare zi de miercuri şi duminică, oaspeţii hotelului, şi nu numai, sunt aşteptaţi să petreacă seri tematice (seară românească, italiană, grecească, franţuzească), cu meniuri specifice şi live-entertainment. În restul zilelor, se face barbeque pe terasa hotelului, unde  delectarea vine şi de la muzica live, asigurată de o formaţie profesionistă. În acest timp, turistul poate să savureze preparate alese şi gătite după gustul său. Copiii se pot distra într-un “Kid’s Club”, amenajat în grădina hotelului, sub supravegherea unui personal calificat, beneficiind şi de minigolf, biliard şi piscină exterioară. Hotelul organizează şi petreceri şi concerte la piscina exterioară.
Toate aceste argumente sunt suficiente pentru a motiva optimismul preşedintei asociaţiei, care susţine că ceea ce a realizat în Complexul pe care-l conduce poate fi o realitate, cât de curând, păstrând proporţiile, în toate locaţiile ale căror investitori fac parte din Patronatul Firmelor din Turism “Ioan Movilă” Eforie-Techirghiol.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top