Actualitate

Clubul Sportiv Medgidia dedică evenimentele lunii decembrie unor cauze umanitare

Conducerea Clubului Sportiv Medgidia ne-a transmis că toate evenimentele lunii decembrie vor fi dedicate unor cauze umanitare. Sportivii își doresc să ofere sărbători cât mai fericite familiilor cu posibilități reduse din Municipiu.

Vineri, 7 Decembrie, Secția de Lupte a CS Medgidia se deplasează la Cumpăna, unde sportivii vor participa la un antrenament comun cu reprezentanții CS Victoria.

Sâmbătă, 8 Decembrie, de la ora 13.15, Senioarele echipei de volei CS Medgidia dispută pe teren propriu partida cu SCM Gloria Buzău, ocupantă a locului II în clasamentul DIVIZIEI A2, Seria Est. După acest eveniment sunt programate meciuri amicale, care se vor disputa între părinți și copiii de la secțile de minivolei și speranțe. Pe parcursul zilei, spectatorii prezenți în Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” vor avea ocazia să faca donații, în urnele amplasate, pentru cazurile sociale din municipiu. Cu banii strânși de la sportivi și oamenii cu suflet mare, se vor achiziționa dulciuri și jucării pentru mai mulți copii fără posibilități.

Tot Sâmbătă, Amalia Niță, de la secția de Box, se va deplasa la Tulcea pentru un meci de verificare în urma căruia se va face și o selecție pentru lotul național de juniori.

Secția de Natație a Clubului Sportiv Medgidia se deplasează la Brașov, unde în perioada 8-9 decembrie se desfășoară Cupa Hyperion la înot.

Actualitate

To Top