Actualitate

Satul Poiana, care aparține de orașul Ovidiu, are rețea de gaze

Joi, 6 decembrie, a fost inaugurată reţeaua de gaze naturale din satul Poiana care aparține de orașul Ovidiu. În primăvara anului 2019, urmează ca RAJA SA efectueze lucrările de aducțiune a sistemului de canalizare, după care se vor demara lucrările de asfaltare. Despre satul Poiana se știe că are un centru cultural dotat cu utilități moderne, școlile vor fi ianugurate în toamna anului 2019.

În cel mult 2-3 ani, satul Poaina este satul potrivit, ca fiind un sat cu tot ceea ce înseamnă utilităţi, şcoli, grădiniţe, absolut totul nou”, a declarat primarul George Scupra în timpul evenimentului de inaugurare a rețelei de gaze.

Printre cei prezenţi la inaugurarea rețelei de gaz din satul Poiana au fost și prefectul Constanței, Dumitru Dan Jeacă, dar şi senatorul Nicolae Moga.

Traseul noii reţele de gaze are o lungime de aproximativ 17 kilometri, pornește din orașul Ovidiu de la stația SRM4 şi continuă de-a lungul Drumului Comunal 88 până la intrarea în satul Poiana.

Primul obiectiv alimentat cu gaze a fost centrul cultural din sat, urmând a fi conectate în cel mai scurt timp instituţiile de învăţământ şi cele 450 de gospodării.

Valoarea totală a investiţiei, estimată la aproape 3,3 milioane de lei, a ajuns să fie de 1,8 milioane de lei. Primăria Ovidiu a contribuit cu suma de 950.000 de lei, iar Congaz cu 860.000 de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top