Actualitate

CS Medgidia face istorie în voleiul european

Echipa feminină de volei din cadrul Clubului Sportiv Medgidia a învins în seara de 15 decembrie, în manșa retur pe Hapoel Kfar Saba, cu 3-0 și vor merge mai departe în CEV Challenge Cup!

Fetele au obținut calificarea alături de un public care a susținut echipa frenetic pe tot parcursul meciului.

CS Medgidia a trecut peste tracul momentelor decisive în primul meci din CEV Challenge Cup de pe teren propriu.

Oaspeții conduceau cu 24-20 în primul set însă Medgidia a avut o revenire fantastică și s-a impus cu 29-27 ca mai apoi să controleze meciul în totalitate, bifând astfel o nouă victorie în trei seturi contra echipei din Israel.

Cum s-a simțit jocul echipei și ce urmează pentru Medgidia

Antrenorul principal Florin Voinea:

„De când am început campionatul și Cupa României, nu am văzut așa atmosferă ca în această seară! Ramona Rus a fost printre cele mai eficiente jucătoare de pe teren pentru CS Medgidia în returul cu Hapoel Kfar Saba iar după meci a declarat că fanii au avut un aport important la succesul echipei. Ramona a fost a doua realizatoare a echipei în meciul de miercuri având un procentaj foarte bun și la recepție.Pe Larisa Vasilică am întors-o din drum de la vestiare pentru câteva cuvinte la finalul meciului cu Hapoel Kfar Saba.”

Nu întâmplător, antrenorii Voinea & Radu Began au mizat pe Larisa iar returul cu Hapoel Kfar Saba a consemnat și cel mai bun al meci al său din acest sezon la echipă, joc în care a realizat 9 puncte, 3 dintre ele venind în urma unor servicii as.

Larisa Vasilică a fost printre cele mai eficiente jucătoare de pe teren iar antrenorii au mizat pe ea din setul 2, set pe care jucătoarea l-a închis cu un atac la care mingea a prins blocajul advers și a ieșit în afara terenului, ca mai apoi în setul trei atacurile să-și atingă ținta într-o măsură covârșitoare.

În sferturi, echipa feminină de volei de la CS Medgidia o va înfrunta pe Tent Obrenovac, din Serbia.

(sursa foto – Facebook)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top