Actualitate

Ceremonial militar și religios dedicat Zilei Revoluției Române, la Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Victor Tarhon,  administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai, și arhitectul șef al județului, Cristian Ionescu Preotu, au participat joi, 22 decembrie 2022, la Monumentul Eroilor Revoluției din municipiul Tulcea, la ceremonialul militar și religios dedicat Zilei Revoluției Române și a Libertății, organizat de Instituția Prefectului Județul Tulcea și Garnizoana Tulcea.

Programul manifestării a cuprins prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat și oficierea unui serviciu religios de către un sobor de preoți din cadrul Episcopiei Tulcii.

După slujba de pomenire a eroilor Revoluției din anul 1989, reprezentanții autorităților locale au rostit alocuțiuni prin care și-au exprimat respectul pentru cei care, în urmă cu 33 de ani, au ieșit în stradă pentru a construi statul democratic România și a semna, astfel, certificatul de libertate al tuturor românilor. Ceremonia a fost încununată de depunerea de coroane de către reprezentanții instituțiilor publice, militarizate, respectiv ai partidelor politice.              

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top