Actualitate

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari a primit avizul Ministerului Sănătății

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a anunțat că Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari a obținut avizul Ministerului Sănătății și că au fost demarate procedurile pentru dotarea cu echipamente a acestei noi unități sanitare.
„Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă, așa cum am declarat în repetate rânduri, o prioritate a mandatului meu. Vom depune toate eforturile pentru ca achiziția privind dotările cu echipamente și mobilier să se finalizeze rapid, în acest sens fiind deja alocată o sumă de 6,7 milioane lei, din fondurile Consiliului Județean Constanța. În același timp se va face și selecția personalului, astfel încât Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari să fie dat în folosință cât mai repede.


După 30 de ani, am reușit să înființăm la Năvodari un nou spital, care este tot mai aproape de deschidere. După ce Primăria a reabilitat complet clădirea și a modernizat-o, Ministerul Sănătății a emis zilele trecute avizul de funcționare pentru noul Centru de Sănătate Multifuncțional Năvodari, ceea ce înseamnă că unitatea medicală corespunde normelor sanitare în vigoare”, a spus Țuțuianu.
Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a salutat această veste și i-a mulțumit președintelui Consiliului Județean Constanța pentru implicarea în realizarea acestui proiect:
„Este una dintre cele mai bune vești, iar pentru asta trebuie să îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia-Marius Țuțuianu. Domnul Țuțuianu ne-a sprijinit și s-a implicat permanent în realizarea acestui obiectiv important pentru Năvodari, împreună cu dânsul <bătătorind cărările> la Ministerul Sănătății și Guvern.


Foarte important, după primirea avizului de la Ministerul Sănătății, președintele Țuțuianu a anunțat că a fost alocată suma de 6,7 milioane de lei, din bugetul CJC, pentru achiziționarea aparaturii medicale și a mobilierului necesar, astfel încât spitalul din Năvodari să fie deschis cât mai repede.
Noul Centru de Sănătate Multifuncțional Năvodari va dispune de: spitalizare de zi specialități medicale, laborator de analize medicale cu punct de recoltare probe biologice, cabinete medicale în specialitățile: medicină internă, cardiologie, neurologie, dermatovenerologie, chirurgie generală, ORL, pediatrie. De asemenea, foarte important, Centrul de sănătate va avea Unitate de Primiri Urgențe – SMURD”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top