Actualitate

Centrul de recuperare fizioterapeutică din Corbu poate fi închiriat

Administrația publică locală a comunei Corbu a lansat recent un anunț de închiriere a unul bun imobil –Centrul de recuperare fizioterapeutică situat în comuna Corbu, strada Principală numărul 287.

Centrul face parte din inventarul bunurilor publice ale comunei și are o suprafață de 60, 62 de metri pătrați, cu destinația acordării serviciilor de recuperare și reabilitare a persoanelor.

Documentația de atribuire se poate ridica de la sediul primăriei Corbu – Compartimentul Urbanism, în baza unei solicitări scrise.  Costul documentației este de 150 de lei.

Data limită de solicitare a clarificărilor legate de această atribuire este 26 iunie, ora 12.00, iar data limită de depunere a ofertelor este 6 iulie 2020, ora 12.00.

De asemenea, UAT Corbu anunță că scoate la vânzare un imobil ce aparține domeniului privat al comunei. Este vorba despre un imobil de 722 de metri pătrați situat pe strada Principală numărul 233, iar obiectul este realizarea unui spațiu comercial și de prestări servicii.

Vânzarea imobilului se face cu respectarea prevederilor legale și conform cu Hotărârea Consiliului Local Corbu din 30 octombrie 2019.

Documentația de atribuire poate fi solicitată de la Departamentul de Urbanism din cadrul primăriei Corbu, iar toate ofertele se depun până la data de 7 iulie 2020, ora 12.00. Alte informații se pot obține de la sediul administrației publice locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top