Actualitate

Au început lucrările la extinderea rețelei de canalizare a comunei Tuzla

Semnat în luna ianuarie, contractul de finanțare al lucrărilor, este în plină implementare în această perioadă. După cum anunțase Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, este vorba despre o extindere a rețelei de canalizare, dar și de reabilitarea acesteia acolo unde situația o impune.

Cel mai amplu proiect, cel de extindere a rețelei de canalizare, este finanțat în cadrul Programului de Dezvoltare Locală (PNDL) – Ministerul Dezvoltării Regionale și a Administrației Publice cu suma de 13,2 milioane de lei.

Investiția prevede introducerea rețelelor de canalizare pe o distanță de aproximativ 15 kilometri (40 străzi) și construirea unor stații de pompare a apelor uzate. Apele uzate vor fi epurate în stația de la Eforie.

Începerea acestor lucrări de extindere a canalizării menajere, va crea pentru o perioadă scurtă de timp un disconfort locuitorilor comunei, însă ea reprezintă o etapă anterioară lucrărilor de asfaltare. Asfaltarea drumurilor reprezintă si ea o problemă destul de importantă, la care încercăm să găsim o rezolvare, pentru că reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii contează foarte mult pentru dezvoltarea întregii comunități”, spune primarul Reșit Taner.

Alți 12 kilometri de rețea de canalizare vor fi reabilitați sau extinși printr-un proiect implementat de RAJA SA. De asemenea, va fi reabilitată o stație de pompare a apelor uzate și conductele de refulare a apelor uzate.

O parte din străzile cuprinse în cadrul proiectului de ”Extindere canalizare în comuna Tuzla, județul Constanța” sunt Alexandru Ioan Cuza, Biruinței, Cerbului, Crinului, Dealului, Farului, Fermei, Inului, Izvorului, Jupiter, Olimp, Pinului, Saturn, Școlii, Soarelui și altele.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top