Actualitate

Căminul Cultural din Sarinasuf, comuna Murighiol, va fi reabilitat și modernizat

Unul dintre proiectele aflate pe agenda administrației locale a comunei tulcene Murighiol este cel de „Reabilitare, modernizare și dotare Cămin Cultural Sarinasuf”.

În luna februarie 2020 a fost semnat contractul de finanțare încheiat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) destinat realizării proiectului amintit. Finanțarea este asigurată prin PNDR – Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Valoarea totală a investiției este de 1.767.218 de lei, din care 1.280.820 de lei valoarea eligibilă (asigurată de AFIR) și 486.397 de lei.

Durata de implementare a proiectului este de maxim 6 de luni pentru proiectele care prevăd investiții pentru lucrări de construcții montaj de la semnarea contractului și cuprinde durata de realizare efectivă și de implementare a proiectului ( 33 de luni), termenul limită până la care beneficiarul poate depune ultima cerere de plată.

Căminul Cultural din localitatea Sarinasuf se întinde pe o suprafață de teren de 3.426 de metri pătrați, pe o suprafață desfășurată de 477 de metri pătrați. Căminul are și o magazie de lemne de 32 de metri pătrați.

Clădirea ce face obiectul investiției are regimul de înălțime parter.

Comuna Murighiol este situată între ţărmul de est al lacului Razim şi malul drept al braţului Sfântu Gheorghe, la limita de est a Dealurilor Tulcei, în sud-vestul Deltei Dunării, pe canalele Lipovenilor, Dunavăţ.

Comuna Murighiol are în componenţă şapte sate: Murighiol, satul de reşedinţă, Colina, Dunavăţu de Jos, Dunavăţu de Sus, Plopul, Sarinasuf şi Uzlina. Între 13 octombrie 1983 şi 20 mai 1996 satul şi comuna Murighiol s-au numit Independenţa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top