Actualitate

C.J. Tulcea: La Podul peste Dunăre, descărcarea arheologică va fi gata până în decembrie

Într-o postare pe pagina de facebook a Consiliul Județean Tulcea se anunță că până la sfârșitul acestei luni, se vor finaliza lucrările de descărcare arheologică pentru investiția privind podul de peste Dunăre.
„În ciuda unor probleme apărute, prin implicarea Institutului de Cercetări Eco Muzeale, lucrările vor fi terminate până la venirea primei luni de iarnă, consideră conducerea Consiliului Județean Tulcea.
De asemenea, după finalizarea circuitului documentelor necesare, într-o săptămână vor începe defrișările la cele două capete de pod de pe malurile tulcean și brăilean, astfel încât, conform promisiunilor ministrului Eugen Teodorovici, ordinul de începere a lucrărilor la pod să fie emis până pe data de 10 decembrie”, se arată în postare.

Reamintim că ziarul Dezvăluiri a inițiat o campanie mediatică ce are drept scop menținerea acestui subiect pe agenda publică. Vom continua să publicăm articole pe această temă și să solicităm informații autorităților.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top