Politic

Deputatul liberal de Tulcea George Șișcu: „Trebuia pregătită mult mai bine preluarea preşedenţiei Uniunii Europene de către România”

Într-o declarație publică, deputatul liberal George Șișcu a luat atitudine vizavi de acțiunile Guvernului României în legătură cu apropiata preluare a președenției Uniunii Europene cât și atitudinea duplicitară a membrilor guvernului în legătură cu relația cu Uniunea Europeană privind mai ales aspectele legate de legile justiției.

Aduc în atenție faptul că în ultimul timp problemele PSD-ului au luat practic fața actului de guvernare. 2018 era un an deosebit de important pentru România, pornind de la faptul că este și anul centenarului și un stat serios, care își respectă istoria și înaintașii trebuia să pregătească acest moment, să avem acțiuni mai importante, de amploare. Deasemenea trebuia pregătită mult mai bine preluarea preşedenţiei Uniunii Europene de către România. Aceste lucruri au trecut în plan secund deoarece acest guvern a considerat că mai importante sunt legile justiției, modificări care să ducă la absolvirea liderilor în frunte cu Dragnea, să le securizeze cumva libertatea. Vedeți și dumneavoastră că acțiunile legate de centenar sunt sporadice, așteptăm momentul important de la Alba Iulia. În ceea ce privește atitudinea față de Uniunea Europeană, observați că există o dublă măsura din partea Guvernului României, Uniunea e bună când ne oferă avantaje, fonduri, în schimb când ne cere să respectăm niște reguli, devine brusc un adversar politic. Trebuie să respectăm nişte reguli asumate, ca stat. Din păcate Guvernul actual pare că administrează o firmă privată, și nu fac referire la Tel Drum…“ a susținut deputatul George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top