Actualitate

Bogdan Nicușor Trifu din Medgidia a câștigat bronzul la Campionatul European de Cadeți la Box, de la Sarajevo

Bogdan Nicușor Trifu a făcut istorie pentru Medgidia la box, după ce a reușit să cucerească medalia de bronz la Campionatul European de Cadeți de la Sarajevo. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Medgidia s-a oprit în semifinale, deși țintea la primul loc pe podium.

Tânărul sportiv, antrenat de Prica Avram și Calu Mustafa este un pugilist cu perspective frumoase, care recent a reușit să cucerească medalia de aur la Cupa României pentru cadeți, competiție la care Clubul Sportiv Medgidia a fost reprezentat și de Calu Rahman (38,5 kg), Cam Galip (50 kg) și de Dode Eduard (56 kg).

Iată cum antrenorii și Clubul Sportiv Medgidia au reușit alături de Bogdan să scrie o filă importantă din istoria boxului pentru orașul nostru.

Bogdan, ești campionul campionilor și tare ne mândrim cu tine! Felicitări!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top