Politic

Bogdan Huțucă: Până când să mai așteptăm să se facă dreptate pentru dobrogeni?

Deputatul PNL Bogdan Huțucă afirmă că de aproape 20 de ani dobrogenii plătesc o taxă injustă, adică taxa de pod. De asemenea, deputatul declară că alături de dobrogeni, și societățile comerciale din Dobrogea sunt împovărate cu această taxă nejustificată.
„În Biroul Permanent al Camerei Deputaților, parlamentarii PSD și USR au susținut amânarea dezbaterii și votului final pe legea care prevedea eliminarea taxei de pod. PNL a fost singurul partid care a susținut continuarea procesului și votarea legii în plenul Camerei Deputaților.
Argumentul celor care au votat pentru amânare a fost extrem de pueril: nu se cunoaște impactul bugetar. Impactul bugetar este foarte bine cunoscut, consemnat în toate documentele oficiale, cu argumente susținute, iar suma a fost anunțată și de către ministrul transporturilor, cu câteva zile în urmă. PSD cunoaște bine impactul bugetar pe care îl are eliminarea acestei taxe; la fel și USR. Amânarea și retrimiterea acestei legi la comisiile parlamentare deschide un nou front de luptă pentru mine, nu renunț, voi continua cu tot ce îmi stă la îndemână pentru a se face dreptate pentru dobrogeni și pentru agenții economici din zonă.
Pe această cale, lansez o provocare ministrului transportului, Grindeanu, dar și parlamentarilor PSD de Constanța, precum și celor de la USR, să susțină eliminarea acestei taxe, pentru că acest lucru va însemna susținerea capitalului românesc și a companiilor din Dobrogea. Vă invit să facem dreptate pentru dobrogeni, prin anularea acestei taxe injuste”, transmite Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top