Politic

Proiectul de lege care viza desființarea taxei de pod a fost retras. Bogdan Bola: „Parcă în ciuda dobrogenilor, proiectul a fost retras de pe ordinea de zi de către PSD și retrimis la Comisii”

Zilele trecute, în plenul Camerei Deputaților, trebuia supus la vot  proiectul de lege care viza desființarea taxei de pod de pe Autostrada A2 – Fetești -Cernavodă și de pe DN2A – Giurgeni – Vadu Oii. Acest vot nu a mai avut loc deoarece proiectul a fost retras de pe ordinea de zi.

În acest context deputatul constănțean Bogdan Bola, unul dintre susținătorii acestui proiect a declarat:

“Parcă în ciuda dobrogenilor (mai ales), proiectul a fost retras de pe ordinea de zi de către PSD și retrimis (iar) la Comisii. Ca să înțelegeți și mai bine bătaia de joc: proiectul eliminării taxei de pod, pe care l-am susținut de la bun început, a fost scris și depus de către președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, încă din 2019. Motivul: o dublă taxare a dobrogenilor în special, noi fiind „vămuiți” de fiecare dată când vrem să intrăm/ieșim din regiunea noastră. Din cauza tergiversărilor, acesta nu a ajuns până astăzi să fie votat….

Simțind că este loc de populism și demagogie, PSD #Constanța depune un proiect similar anul acesta, militând și ei pentru același lucru. Asta în ciuda faptului că tot ei au fost cei care au ținut în sertar acest proiect, pentru a nu putea fi votat. Și ei s-au plâns (atunci) că chiar dacă plătim în plus pentru reparația drumurilor, nu se vede nicio îmbunătățire a infrastructurii în Dobrogea! Corect de altfel…

Însă astăzi, când conducerea #PNL a adus #PSD-ul la Guvernare (în ciuda promisiunilor făcute votanților și membrilor noștri), colegii „roșii” ai peneliștilor fac ce au făcut de la Revoluție încoace: își bat joc de noi, retrăgând proiectul aliaților „galbeni” (de furie). Astăzi am fi votat în sfârșit ceva benefic Dobrogei, însă noua alianță, susținută cu foc de unii dintre foștii colegi, zice să mai așteptăm puțin, să vedem cum va fi cu banii…”, a transmis Bogdan Bola.

(sursa foto – Facebook)

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top